S/Y Greta Garbo i Medelhavet

Delägare sökes.

 

Interiör

Interiörbild med förpik och salong. Sammanlagt 6 kojplatser
med akterkterhytten som också har 2 kojplatser

Under förra sommaren började jag på nytt leta efter delägare efter att nu haft hand om  S/Y Greta Garbo i 3 år. Jag letar efter 2/3 dels ägare. Yngre delägarfamiljer som är sugna på att långsegla. Båten har ju varit 3 decennier i medelhavet, men det finns en massa ställen som jag inte varit. Båten har det mesta så det är inte så mycket man behöver investera i för att långsegla. Det finns autopilot, men det behövs även ett vindroder. Livflotten behöver förnyas, kortvågsradio och ev en watermaker är andra saker som behövs för långsegling. Denna vinter ligger hon i Preveza igen. Det är en bra bas för Ionian, men för resten av Grekland kan det vara bra att ligga närmare Athen.  Man kan gå österut till Turkiet som är min favoritsegling hittills. Synd att det är oroligt längre österut, annars vore det kul att utforska.

Kostnaden för löpande underhåll  med 3 delägare är ca 15000 per delägare per år. Tillsammans bestämmer vi vilka investeringar som skall göras varje säsong.  Båten är betald och det finns inget krav på att äga en viss del av båten, det är bara andelen av underhåll du vill betala som bestämmer hur mycket du kan utnyttja båten.

Om du är intresserad så är du välkommen att kontakta mig. Ring mig på 070 990 60 63 eller så arrangerar vi en träff.

dscn3030

På aktern finns en badstege och som är landningsplats när man kommer tillbaka efter en utflykt med jollen, Livflotten, utombordaren, akterankaret och långa linor för Grekisk ankring finns också där

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *